The 2-Minute Rule for iş ayakkabısı bot

Wiki Article

Gezinme deneyiminizi ve sitemizin işlevselliğini iyileştirmek için tanımlama bilgileri ve diğer benzer teknolojileri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi edinin Çerez Kullanımı.

Son derece sağlam ve dayanıklı olduğu gibi ayakları koruyan nitelikli seçenekler, insanların doğru tercihini ve doğru avantajını ön plana getirmiş durumdadır.

Ayakkabının iç kısmında bulunan antistatik iç tabanlık, ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmıştır. one hundred dansite sünger ile lamine edilmiş bu tabanlık, ayağın şeklini alarak tam destek sağlar.

Sabomar olarak bu yazımızda sizler için bir iş ayakkabısının alabileceği sertifikaları ne anlama geldikleri ile birlikte derledik. 

Antistatik özellik: Elektrostatik deşarjı dağıtarak statik elektriğin oluşmasını engeller.

1985 yılında ABD’de kurulan ünlü ayakkabı markası Tommy Hilfiger, kurucusunun advertisementını almıştır. 1993 yılında ilk mağazasını açan ve günümüzde en iyi ayakkabı markaları arasında gösterilen markanın yıllık ortalama ten milyar dolarlık bir cirosu bulunmaktadır.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

Ergonomik Tasarım: Uzun saatler boyunca rahat bir kullanım sağlamak için ayakkabının ergonomik olarak tasarlanmış olması, ayağın iş ayakkabısı uvex doğal iş ayakkabısı kışlık şekline uygun olması gerekir.

OB: Temel gereksinimleri karşılayan ayakkabıları ifade eder. Bu ayakkabılar, enerji emici topuk gibi temel özelliklere sahiptir ancak darbelere karşı koruma sağlayan bir güvenlik burunu bulunmaz.

İş ayakkabıları da iş kıyafetlerinin en önemli parçaları arasında yer alır. Eğer sizi olası kazalara karşı koruyacak dayanıklı ve konforlu iş ayakkabısına ihtiyacınız varsa yazımızın devamını incelemeye davetlisiniz!

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Çelik burun başlığıyla two hundred jul kuvvete karşı ayak parmaklarını korur. Kaliteli materyalleri sayesinde uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz ayakkabı, kolay parçalanmaz, delinmeye ve darbelere karşı direnç gösterir. Kaymaz dış tabanı yere sıkıca tutunur ve güvenle yürümenizi sağlar. Ayakkabıyı inşaat gibi ağır işlerin dışında doğa sporlarında da rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Kauçuk tabanlarıyla yere sıkıca tutunur ve kaymaları önleyerek sizi güvende tutar. İnşaat ve iş ayakkabısı adana ağır sanayi işlerinde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Esnek tasarımı sayesinde ayakkabıyı dilerseniz koşuda da kullanabilirsiniz. Estetik bir spor ayakkabı duruşu sergileyen modeli günlük kombinlerinizde de değerlendirebilirsiniz.

The resource you are searching for may need been eliminated, experienced its title improved, or is temporarily unavailable.

Report this wiki page